Information

Nyhetsbrev för september

Välkomna tillbaka efter sommaren! Vi hoppas att ni alla har haft en skön sommar med mycket sol, avkoppling och kanske en glass eller två. Nu när hösten närmar sig med stormsteg vill styrelsen i Brf Innovationen passa på att dela med sig av lite nyttig och praktisk information. 

HISSHALLARNA
Vi kan äntligen meddela att arbetet med de saknade/skadade kakelplattorna i vissa hisshallar har påbörjats. 

MILJÖRUMMET
Ett stort tack till vår fantastiska miljögrupp som gör ett otroligt jobb för att hålla vårt miljörum i toppskick! Men vi behöver alla hjälpa till. Kom ihåg att sortera soporna rätt och ta grovsopor eller större föremål, som flyttkartonger, frigolit och möbler, till återvinningscentralen. Tillsammans ser vi till att miljörummet är en trivsam plats för alla.

CYKELRENSNING 
Om tre månader är det dags för en ordentlig rensning i cykelförrådet, och vi återkommer med ett exakt datum på när det blir. För att vara ute i god tid vill vi redan nu påminna om att alla cyklar måste flyttas innan rensningen. Cyklar som inte flyttas i tid kommer att tas bort, och det kan medföra en avgift. Så skriv gärna upp det i kalendern och se till att fixa det i tid. Vi vill också påminna om att motordrivna fordon inte får parkeras i cykelgaraget.

RÖKFRITT PÅ BALKONGERNA
Vi vill påminna om att rökning inte är tillåten på balkongerna. Genom att hålla luften fri från rök gör vi det trevligare för alla grannar – särskilt för dem som vill njuta av friska höstvindar. Tack för att du respekterar detta!

HÅLL RENT I GEMENSAMMA UTRYMMEN 
Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att hålla våra gemensamma utrymmen snygga. Här kommer några små men viktiga påminnelser: 

  • Kasta inte skräp i hissen. 
  • Lämna inga sopor utanför dörren. 
  • Ställ inget i förrådsgångarna. 

Genom att hålla det rent och snyggt slipper vi extra kostnader för städning och bortforsling, och dessutom blir det mycket trevligare för alla i huset.

EKONOMISK UPPDATERING OM RÄNTORNA 
Vi vet att många undrar om möjligheterna att sänka avgifterna nu när räntorna gått ner. Tyvärr är våra lån bundna för tillfället, vilket betyder att vi inte kan sänka avgifterna på kort sikt. Vi håller självklart koll på utvecklingen och uppdaterar er när något förändras.

NY STÄDFIRMA I HUSET 
Vi har anlitat VeNära Städ & Service AB för att sköta städningen av våra gemensamma ytor, och vi är väldigt nöjda med deras insats. Som boende i huset får du dessutom 10% rabatt om du vill anlita dem för hemstädning. Kontakta dem direkt för mer information och offert!

BEHÖVER DU EXTRA FÖRVARINGSUTRYMME?
Vi har just nu ett ledigt förråd på 24 kvm på plan -1. Kostnaden är 4250 kr per månad. Perfekt om du behöver lite extra plats för dina prylar! Är du intresserad? Hör av dig till styrelsen på ordinarie@brfinnovationen.se för mer information.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Om du hyr ut din lägenhet i andra hand, kom ihåg att meddela styrelsen namn, telefonnummer och e-postadress till dina hyresgäster. Det är viktigt att vi kan nå dem och att de får viktig information om huset. 

Vänliga hälsningar, 
Styrelsen i Brf Innovationen